Partners

Samen met onze partners Lesautoverhuur.nl en Lesautolease.nl bieden wij een complete dienstverlening rondom mobiliteit voor particulieren, zakelijke rijders en rijschoolhouders.

lesautoverhuur.nl

Lesautoverhuur.nl

Lesautoverhuur.nl is in 2009 opgericht als de eerste verhuurder van lesauto’s in Nederland. Het bedrijf beschikt over een wagenpark van ruim 40 lesvoertuigen, variërend van de meest populaire personenauto’s tot de Iveco Daily voor het C1-rijbewijs. Snelheid, flexibiliteit en een goede service staan centraal in de dienstverlening.

Bezoek website
lesautolease.nl

Lesautolease.nl

Lesautolease.nl biedt short lease (3-12 maanden) en full operational lease (vanaf 12 maanden) van lesvoertuigen. Met Lesautolease.nl profiteren zowel startende als gevestigde rijschoolhouders van flexibiliteit, gemak en comfort. Het bedrijf biedt de mogelijkheid zowel nieuwe als jong gebruikte lesauto’s te leasen.

Bezoek website
eas2fix

Autoschade Herstel Groep Nederland

Als onderdeel van Autoschade Herstel Groep Nederland staan we voor kwaliteit en vakmanschap. Autoschade Herstel Groep is een grote, landelijke herstelketen met meer dan 50 vestigingen. Door de samenwerking binnen de groep kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Bezoek website

Meer weten over hoe wij te werk gaan?