Autoschadeherstel Schijndel

Hebt u schade gereden? Autoschade Herstel Van der Sanden helpt u graag snel en vakkundig weer op weg. Ons dienstenpakket bevat een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van autoschadeherstel en reparatie. Van haal- en brengservice tot uitdeuken, lakspuiten, plaatwerk, aircoservice en veel meer… onze medewerkers helpen u snel en deskundig tegen een eerlijke prijs. Bovendien hebt u bij ons 7 jaar garantie op uw schadeherstel.

Als onderdeel van Autoschade Herstel Groep staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Uiteraard hebben wij de juiste certificaten, vakmensen, kennis en kunde in huis om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor het herstellen van elektrische en hybride voertuigen (NEN9140). U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons terecht. Hebt u een kleine schade, zoals een sterretje in uw ruit of een krasje in de lak? Met Easy2Fix Smart Repair herstellen we met een speciale methode kleine schades, tegen extra lage kosten!

Groen autoherstel

Autoschade Herstel Van der Sanden beschikt over het certificaat Groen Autoherstel. Daarmee laten we zien dat we bewust kiezen voor een natuurvriendelijke manier van autoschades herstellen. Zo voeren we duurzame reparaties uit en richten we onze werkomgeving milieubewust in. Het certificaat wordt uitgegeven door de onafhankelijke stichting Groen Autoherstel, en deelnemers worden jaarlijks gecontroleerd.

1001GroenSchadeherstel300px
Logo-Erkend-Duurzaam-2

Meer weten over schadeherstel of een afspraak maken?